Thursday, March 3, 2022

Marijuana borde vara laglig uppsats

Marijuana borde vara laglig uppsats



Regeringen bör inte spendera mycket pengar på marijuana utan göra det lagligt och spendera på andra viktiga frågor. Läkemedlet är förknippat med marijuana borde vara laglig uppsats behandling av många allvarliga sjukdomar inklusive den fruktade cancern. Chef, T. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. Det finns ett behov av att göra fler studier av detta påstående som sprids av motståndare till legalisering av marijuana. Sammanfattningsvis kommer användningen av kraftfulla lagar och förordningar att uppgå till ingenting och att utbildning och rådgivning är det lämpliga sättet att ta itu med begränsningen av användningen av marijuana Gerber Jag förstår att detta anses vara en inkörsport till andra droger.





Skadliga hälsoeffekter



Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats åt dig, marijuana borde vara laglig uppsats. Fortsätt om du godkänner denna policy eller om du vill veta mer om den. Typ av papper: Argumenterande uppsats, marijuana borde vara laglig uppsats. Ämne: Narkotikalagstiftning Ledarskap Sociala frågor Marijuana Kroppsbrott Criminal Justice. Frågan om legalisering av marijuana är en som har tyngt lagstiftares och marijuanaanhängares sinnen ända sedan förbudet. Det finns många heta argument på ena sidan av den andra, och frågan är extremt kontroversiell.


Vissa säger att det är en omoralisk drog som leder människor till ett liv i brott; andra säger att marijuana kan vara medicinskt fördelaktigt för dig och att dess förbud leder till större brottslighet. I den här uppsatsen kommer legaliseringen av marijuana att stödjas, eftersom marijuana inte definitivt orsakar några skadliga effekter, och det kan avsevärt minska brottsbekämpande kostnader. Marijuana förbjöds först med antagandet av lagen om överföringsskatt för marijuana. Sedan den tiden har marijuana varit olagligt, med försäljning eller köp av cannabis som har gjort någon utsatt för rejäla böter och eventuellt fängelse. Marijuana borde vara laglig uppsats, en växande legaliseringsrörelse har tagit steg mot lobbyverksamhet för legalisering, Kalifornien tar det första steget mot att göra det lagligt att sälja marijuana för medicinska ändamål.


Många andra länder i världen har legaliserat marijuana, inklusive Nederländerna, Peru och Spanien under vissa villkor. Det finns många belackare mot legalisering av marijuana; motsatta argument inkluderar konceptet att marijuana fungerar som en inkörsport till hårdare droger, som kokain eller heroin. För andra gör symtomen på marijuana tröghet, långsam responstid det alldeles för lätt för människor att utsätta sig själva för fara, särskilt i ett motorfordon. Det finns också många som tror att marijuana orsakar skadliga effekter och är beroendeframkallande, som med alla andra droger. De ser försäljningen och användningen marijuana borde vara laglig uppsats marijuana marijuana borde vara laglig uppsats en brottslig handling, och som sådan bör förövarna straffas.


Tvärtom, marijuana borde vara laglig uppsats, legalisering av marijuana kan faktiskt minska brottsligheten i motsats till att uppmuntra det. På grund av dess olagliga status är det enda sättet som människor kan få tag i marijuana på kriminella sätt - att bli inblandad med narkotikahandlare som ofta smugglar in det i landet och har andra marknader och kriminella sysslor förutom marijuanasmuggling. Som ett resultat leder det ofta normalt välanpassade människor till ett liv i brottslighet bara för att de vill röka pot. Om marijuana legaliserades skulle det finnas ett säkert, lagligt sätt genom vilket de som ville ha marijuana skulle få det. Det skulle leda till färre fall av desperata människor som stjäl och engagerade sig i fel personer, vilket skulle kunna leda till våld och död, för att få tag i sitt ogräs.


Soros Ett annat skäl till att legalisera marijuana är att det inte bara inte är beroendeframkallande och skadligt för din kropp, det kan faktiskt ge medicinska fördelar. Medicinsk marijuana används för alla typer av värk och smärta, såväl som lindring av sjukdomar som glaukom, marijuana borde vara laglig uppsats. Det finns till och med studier för marijuana borde vara laglig uppsats att användningen av marijuana förbättrar hälsan och välbefinnandet för de som lider av hiv och aids, liksom cancer och multipel skleros. Fogarty et al. Som ett resultat, eftersom det inte är skadligt, bör det inte vara olagligt att köpa och använda. Den sista punkten är att legalisering av marijuana avsevärt skulle minska brottsbekämpande kostnader och göra rättssystemet mer effektivt.


Det råder redan trångboddhet i fängelserna och det har visat sig att personer som fängslats för lindrigare straff kan, efter en vistelse i fängelse, vara mer benägna att gå vidare till mer våldsbrott. Fängelsekulturen tvingar dem att bli våldsamma för att passa in, och följaktligen de marijuana borde vara laglig uppsats kan fortsätta in i framtiden. Att legalisera marijuana skulle förhindra människor vars enda brott var att köpa, sälja eller använda den från att hamna i fängelse och sluta vara en produktiv medlem av samhället. Kostnaden för skattebetalarna skulle bli mycket mindre, eftersom de inte skulle betala för att fler människor skulle fängslas och fängslas.


Soros Det skulle finnas lagliga vägar för att tillgodose tvister mellan säljare och köpare, och FDA skulle kunna reglera kvaliteten på marijuana för att säkerställa dess säkerhet. Baserat på bevisen och logiken som presenteras i denna uppsats bör marijuana göras till en laglig drog. De enda skälen till att marijuana fortfarande är förbjudet är vidskepelse och konkurrens från mäktiga tobakslobbyer – de fruktar att ökningen av marijuanarökning avsevärt skulle minska deras cigarettvinster. Legaliseringen av marijuana skulle ge medicinsk hjälp till dem som behöver det, spara betydande skattepengar i kostnader för brottsbekämpning och fängelse, och hålla de som bara söker marijuana från ett liv i brott.


Det finns inga negativa effekter av att använda marijuana, trots påståenden om motsatsen; därför finns det ingen logisk anledning att hålla det olagligt. Om marijuana gjordes olagligt skulle många problem med rättssystemet och ekonomin kunna förbättras. Tes: Medicinsk marijuana har inga registrerade beroendeframkallande eller skadliga effekter på kroppen, och bör därför legaliseras för att minska illegal försäljning. Bakgrundsinformation — Medicinsk marijuana är lagligt i Kalifornien och andra länder över hela världen. Motsatta tankar - Marijuana har oförutsedda beroendeframkallande och skadliga effekter, kan vara en inkörsport till hårdare droger. Återför argumentet — skulle minska kostnaderna för brottsbekämpning och minska brottsligheten; är inte skadligt för kroppen. Kippax, et al. Academic Search Alumni Edition. Soros, George. Vi accepterar provpapper från studenter via inlämningsformuläret.


Om den här uppsatsen tillhör dig och du inte längre vill att vi ska visa den kan du göra anspråk på den så tar vi bort den. Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla nödvändiga detaljer, till exempel marijuana borde vara laglig uppsats sidans plats och viss verifiering av att du är en sann ägare. Observera att vi inte kan garantera att ogrundade anspråk kommer att uppfyllas. Obs: det här exemplet tillhandahålls av en student som du, använd det endast som en vägledning. ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover.


FÅ TILLGÅNG NU, marijuana borde vara laglig uppsats. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR. Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med WowEssays Premium! LÄS MER. Soros Ett annat skäl till att legalisera marijuana är att det inte bara inte är beroendeframkallande och skadligt för din kropp, det kan faktiskt ge medicinska fördelar.


Rättsväsende. Medicinsk marijuana. Legalisering av marijuana. Kandidatexamen. Inkörsdrog. Världen. Rättssystem. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA. Åtkomst 07 januari Uppsats varför marijuana bör legaliseras. Mars Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, Mar Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 16 mars, Dela med vänner med:. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad. Anställ denna författare.


Beräkna pris och beställ en uppsats. Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt! Skicka in ditt papper. Kan inte hitta ett gratisprov som matchar dina krav? Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover FÅ TILLGÅNG NU. Våra tjänster. Skriv mitt papper för mig Köp anpassade uppsatser Gör mitt forskningsuppsats för mig Personligt uttalande Hjälpare Billiga forskningsuppsatser Anpassade forskningsuppsatser Skriva terminsuppsatser till salu Online College Paper Writing Service Betala för uppsatser online Köp College Papers Custom College Papers Alfabetisk beställningsverktyg Hjälp mig skriva min Marijuana borde vara laglig uppsats Gör mina kurser online Akademisk uppsatssamling Revidera min uppsats Köpa en avhandling Professionell avhandlingsförfattare Skriv min rapport åt mig Köp ett tal Hjälp mig att skriva en dikt Visa alla.


Relaterade uppsatser.





provuppsats för övertygande tal



Dessa odlare sägs lägga gift runt sina åkrar för att döda alla vilda djur som kan skada marijuanagrödor. Å andra sidan använder många människor som producerar marijuana hälsosamma sätt att behandla sina grödor så gott de kan. Det gör mig sjuk att tänka att om denna drog legaliseras så skulle ingen ha någon anledning att göra detta. Istället skulle odlare använda korrekta sätt att hantera skyddet av sin marijuana eftersom de inte har några bevis som behöver döljas. Här i Amerika är vi stolta över mängden frihet vi har. Jag förstår att detta anses vara en inkörsport till andra droger. Det kan leda oss till mer negativa val som förstör vårt liv. Men vi ges friheter att fatta våra egna beslut, och regeringen ska inte försöka ta det här beslutet åt oss.


Precis som tobak och alkohol borde denna drog vara laglig. Som jag redan har nämnt diskuteras legaliseringen av marijuana fortfarande idag, som det har varit i många år. För mig är svaret på denna debatt ganska självklart. Det är svårt att ignorera antalet positiva saker för vårt land som potentiellt kan komma ut av att marijuana blir lagligt. Att legalisera marijuana skulle hjälpa till med ekonomin, brottsligheten, hälsoproblemen och vårt land som helhet. Vi måste överväga dessa oändliga fördelar med att legalisera marijuana när vi beslutar om vi ska legalisera det eller inte.


Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Gratis uppsatsprov Marijuana bör marijuana legaliseras? Bör marijuana legaliseras? Anställ verifierad skribent. Uppsatsexempel. Relaterade uppsatser. Bör marijuana legaliseras eller inte? Bör dödshjälp legaliseras i Storbritannien? Det finns miljontals kampanjer varje år som varnar människor för att röka cigaretter, men det har inte funnits någon som försökt varna folk för konsumtion av marijuana. Owen, lobbygrupper har till och med ansträngt sig för att driva på för legalisering av marijuana. Om marijuana hade allvarliga hälsoeffekter som många påstår, skulle delstatsregeringarna investera mycket i kampanjer som syftar till att motverka dess konsumtion. skadliga ämnen kan legaliseras, då finns det inga motiveringar till varför marijuana inte bör legaliseras.


Vidare har marijuana visat sig ha medicinska fördelar. Flera länder, särskilt i Europa, och USA har legaliserat både medicinsk och fritidsmarijuana. Deras drag för att legalisera marijuana baserades på medicinska rapporter som visade en mängd olika hälsofördelar kopplade till drogen Noonan. Forskning visar att marijuana kan minska anfall hos epileptiska personer. Flera studier har också visat att läkemedlet verkligen har en mängd olika hälsofördelar. Till exempel, Charlotte Figi, som nu är 10 år, brukade få mer än anfall varje månad vid tre års ålder, men sedan Colorado legaliserade medicinsk marijuana och fritidsmarijuana började hennes föräldrar behandla henne med substansen, och idag har hennes anfall minskat Noonan markant. , Marijuana har också visat sig minska illamående hos cancerpatienter som genomgår kemoterapi.


På grund av detta medicinska värde bör statliga myndigheter överväga att legalisera drogen. Dessutom har marijuana visat sig vara en stressavlastare. Konsumtionen av drogen orsakar upphetsning bland dess användare, vilket gör att de kan glömma oroande situationer. Till skillnad från alkohol som sannolikt förvärrar stress och depression, gör marijuana underverk för att lindra ångest och depression Sanger, Det finns många hälso- och sociala effekter förknippade med stress, inklusive psykiska störningar och våld mot andra Sanger, För att undvika fall av stressrelaterat våld och psykiska störningar bör statliga myndigheter göra marijuanakonsumtion laglig. Det finns många missuppfattningar om marijuana i världen idag. Människor har fortsatt att ignorera hälsofördelarna med detta ämne och har istället fokuserat på att citera ännu inte bevisade missuppfattningar.


På grund av läkemedlets förmåga att stoppa anfall, illamående och stress hos individer bör regeringar allvarligt överväga dess legalisering. Legaliseringen kommer också att hjälpa delstatsregeringar att minska utgifter som är ett resultat av att upprätthålla misstänkta dömda för innehav och konsumtion av marijuana. Hittills finns det mer än tillräckligt med bevis som bevisar att marijuana har många fördelar för individer, samhället och regeringen, och därför bör legaliseras. Chef, T. Markol, T. Marijuanareform. Noonan, D. Det är alltså bara säkert att drogen är legaliserad i alla stater. Barcott, B.


Rensa folket: framtiden för laglig marijuana i Amerika. New York, NY: Time Home Entertainment. Caulkins, J. Legalisering av marijuana: vad alla behöver veta. New York, NY: Oxford University Press. Kerr, W. Trender och ålder, period och kohorteffekter för prevalensen av marijuanaanvändning i USA:s nationella alkoholundersökningar. Addiction, 3 , Nawaz, H. Debatten mellan legalisering av marijuana och dess fördelar för medicinska ändamål: en analys av för- och nackdelar. München, Tyskland: GRIN Verlag. Varför vi inte borde legalisera marijuana. I CNBC. Legalisering av marijuana skulle ha många fördelar.


com är en ledande akademisk skrivtjänst som är dedikerad till att ge extra stöd och hjälp till studenter över hela världen. Via vår webbplats kan studenter begära hjälp i en mängd olika ämnen och discipliner. Vi förstår att studier är grunden för framgång; men de kan vara en utmaning utan extra hjälp. Vårt är därför att ta upp var dina föreläsare stannar genom att ge dig en pålitlig process för att möta dina akademiska behov. Gör min uppsats! Slösa inte tid. Få ett komplett papper idag.


Beställ uppsatser, forskningsuppsatser, terminsuppsatser, bokrecensioner, inlämningsuppgifter, avhandling, avhandling Läs mer... Why Marijuana Should be Legal Essay, with Outline Publicerad av gudwriter den 29 maj, 29 maj, No Bullshit!! Få ett specialerbjudande för specialuppsats! Kategorier: Gratis uppsatser och forskningsartiklar. Etiketter: Gratis marijuanauppsatser.

No comments:

Post a Comment