Wednesday, January 19, 2022

Sweatshops uppsats

Sweatshops uppsats



Sweatshops i s. Vilken typ av uppsats som helst. Människor som arbetar i sweatshop stannar där länge eftersom de inte är kvalificerade för bättre jobb. Shoppa Sweatshop. Om du inte kan hitta ett relevant exempel är våra professionella skribenter redo att hjälpa dig att skriva sweatshops uppsats unikt papper. Detroit, Mich: Gale. När externa personer försöker besöka sweatshops tillåter inte vakterna arbetare att prata med sweatshops uppsats besökare vid hot om straff, sweatshops uppsats, eldning eller till och med fysisk bestraffning.





Populära ämnen



Maitland hävdar att multinationella företag måste informera sina anställda om de risker och faror som var och en av dem utsätts för på arbetsplatsen, sweatshops uppsats. I sitt första fall beskriver han följande situation: Han bor på landsbygden i North Dakota och han har en mycket sjuk kvinna som granne. Det är en enorm snöstorm som lämnar byn utan elektricitet och deras enda alternativ är att använda vedspisar och eldstäder. Eftersom hans granne inte har något av dessa, sweatshops uppsats, sweatshops uppsats ger henne möjligheten att hjälpa henne i utbyte mot sin antika prissamling. I det andra fallet är situationen nästan samma som en man som bär en resväska med mycket pengar i den, sweatshops uppsats, stukar hans ankel, men det finns sweatshops uppsats en stor storm kommer och det finns bara en person som sweatshops uppsats hjälpa honom, naturligtvis i utbyte mot hans resväska.


Här ger Maitland sitt argument, att dessa fall är baserade på nödsituationer, medan svettbutikerna i tredje världen är krönika. Thomas hävdar att detta är oklart och förvirrat, sweatshops uppsats, men stöder också tanken att de internationella företagen i allmänhet är mer villiga att begränsa friheten för tredje världens arbetskraft än de affärsföretag som erkänns av CLS. Vilket leder oss till Carsons huvudfrågor och argument: 1 Vad är frihet?


Är det utbytbart? gör det sweatshops uppsats begränsa de anställda eller ge dem alternativ? Först skulle jag vilja sweatshops uppsats börja med en beskrivning av sweatshops. Namnet sweatshop ger oss en ganska tydlig beskrivning av hur hårt arbetet är i dessa ställen, sweatshops uppsats. Dessa länder är fattiga och överbefolkade, lider av arbetslöshet, och begränsningarna av sysselsättning och fattigdom bland folket är något vanligt och krönika, som sweatshops uppsats i texten. Ja, det kan vara sant, men till vilken kostnad tjänar den här personen sin lön?


Detta skulle leda mig till mitt nästa argument om ömsesidigt utbyte, finns det mellan de två parterna? Jag stöder Maitlands och Friedmans idé, sweatshops uppsats, att frihet är en transaktion som måste vara biletaral och ömsesidig för att gynna båda parter. Men eftersom den enda idén om företag och affärer är vinst, finns det inget som heter lika ömsesidigt utbyte. Jag skulle vilja stödja mitt argument med Ronald Duskas teori, att det inte finns något sådant som ett förhållande annat än fysiskt arbete som tillhandahålls från arbetarna till företaget, sweatshops uppsats, vilket leder mig till mitt argument att det inte finns någon lika fördel från båda parter, sweatshops uppsats.


Arbetet i tredje världens länder, och inte bara de fattiga som arbetar i dessa svettverkstäder, ses som arbetskraft, utrustning, maskineri. Sweatshops uppsats instrument för pengar och vinst, sweatshops uppsats. Även om företagen överväger CLS, är deras primära och enda anledning deras vinst och inget annat. Jag tror att han framgångsrikt och indirekt argumenterade sin tes och försåg läsaren med sina fall angående CLS. Jag tror att det inte finns något som heter liberal standardisering när det gäller tillverkare, affärer och vinst. Tyvärr sker inte moral och etik i tredje världen, och de multinationella företagen är den part som har friheten och valen att kontrollera de fattiga sweatshops uppsats svaga genom att blunda, med inkomster och löner, samtidigt som de begränsar individens frihet i tredje världen.


Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Gratis uppsatsprover Uppsats Sweatshops uppsats. Sweatshops Essay 9 september Anställ verifierad författare. Sweatshops Essay Essay Exempel. Relaterade uppsatser. En begränsad tid sweatshops uppsats Spara tid på forskning och skrivande. Hämta mitt papper. Populära ämnen sysselsättning kön barndom kärlek alice in wonderlan tonåren mobiltelefon civilisation mänsklig kundtjänst.





avslutning av en jämför och kontrast uppsats



Det är uppenbart att det i sweatshops är låg efterfrågan på mer mänsklig arbetskraft och detta får chefer att förslava sina arbetare Williams, Sweatshops har alltid varit farliga och obekväma för arbetare. Arbetsförhållandena i svettverkstäderna lönar sig inte så bra som de genomsnittliga moderna vita färgjobben. Även om arbetsförhållandena är ogynnsamma, tillverkas de flesta saker som används i vardagen som kläder och skor i dessa sweatshops. Människor föreställer sig att föremålen de använder är tillverkade i rena automatiserade fabriker där arbetarna får väl avlönade. Samhället föreställer sig att ingen smärta eller lidande är inblandad när man utvecklar dessa varor.


När människor inser de villkor som arbetarna går igenom när de producerar varor i sweatshops, är de snabba att döma och förbanna arbetsgivarna för att de misshandlar de anställda. Det är dock viktigt att notera att dessa fabriker ger jobb åt den låga arbetarklassen i samhället. Utan dessa jobb skulle sådana människor vara i yttersta fattigdom. Detta skulle bara leda till att fler tiggar på gatan. Om det finns många arbetslösa i samhället skulle andra problem uppstå också. Det skulle bli ökad prostitution och kriminalitet. Detta skulle inte främja kvaliteten på deras liv istället; det skulle försämras ytterligare och sätta deras liv i fara. Människor som arbetar i sweatshop stannar där länge eftersom de inte är kvalificerade för bättre jobb.


Även om det är uppenbart att sweatshops-ägarna utnyttjar sina anställda, ger de dem också en försörjning. Arbetsgivarna anser att det inte är möjligt att höja lönerna för arbetarna eftersom dessa skulle leda till en förlust på deras sida. Den enda logiska metoden för att få slut på problemet med sweatshops som inte skulle leda till att arbetsgivaren går med förlust skulle vara att automatisera produktionsprocessen. Detta skulle leda till att arbetarna förlorar sina jobb. Även om arbetsgivaren skulle kräva ett enormt kapital för att sätta upp maskineriet för företaget, skulle det leda till hög produktion på lång sikt.


Företaget skulle kunna producera fler varor till priser som är överkomliga för genomsnittskonsumenten. Detta skulle dock ha nackdelen att de flesta av arbetarna blir arbetslösa. Att ha mänskliga arbetare på fabrikerna som gör det arbete som annars skulle göras med maskiner ökar produktionskostnaderna. Detta minskar också antalet produkter som produceras per tidsenhet. Detta leder till höga priser för de producerade varorna; dessa varor blir oöverkomliga för genomsnittskonsumenten. Kunderna skulle inte längre ha råd med de varor som företaget producerar på grund av höjda priser. De anställda som arbetar i svettverkstäderna föredrar att behålla status quo eftersom det skulle innebära att de kommer att behålla sina jobb även om arbetsförhållandena är ogynnsamma.


Företag som drar nytta av att använda sweatshop arbetskraft kan sälja sina produkter till lägre priser jämfört med företag som inte använder sweatshop arbetskraft. Sweatshops arbete är frivilligt och människor som bestämmer sig för att arbeta där gör det för att de känner att de inte kan skaffa sig ett bättre jobb på grund av olika anledningar såsom utbildningsnivå eller kvalifikationer. På grund av intensiteten i arbetet på sweatshops krävs mycket arbetskraft. Därför kan en sweatshop anställa många människor som annars skulle vara arbetslösa. Forskning visar att de flesta som stödjer sweatshops är anställda som arbetar där.


Detta beror på att sådana anställda är medvetna om det faktum att om de skulle kräva hög betalning för sitt arbete, skulle arbetsgivarna inte kunna försörja dem. Det här är för att; verksamheten skulle bli instabil på grund av höga produktionskostnader. I ett försök att sänka produktionskostnaderna skulle arbetsgivarna tvingas söka mindre kostsam arbetskraft som användning av maskiner och automatisering. Om arbetsgivarna inte kan göra vinst skulle det bli mindre investeringar även i andra nya företag. Detta skulle leda till långsam ekonomisk tillväxt för landet, och i sin tur skulle valutan försvagas.


En försvagning av valutan i ett land skulle leda till dålig livskvalitet för alla medborgare. Till exempel protesterade de amerikanska medborgarna mot outsourcingen av textilfabrikerna. Företagen ville lägga ut på entreprenad eftersom de ansåg att fabrikerna var hemska och förorenade miljön. Det fanns också problemet med låga löner för de anställda som arbetade i dessa företag och dåliga arbetsvillkor. Amerikanerna protesterade dock mot idén om att lägga ut textilbruken på entreprenad eftersom anställningen vid textilbruken, trots att den var ogynnsam, var det enda jobb som de kunde säkra Woog. Om de anställda får bättre arbetsvillkor och de får bra betalt, produktionskostnaden skulle öka.


Detta kommer att leda till att företaget ökar kostnaderna för de sålda varorna för att täcka produktionskostnaden. På grund av ökade kostnader för varor och tjänster som erbjuds av sådana företag kommer färre människor i samhället att ha råd med föremålen på grund av den plötsliga kostnadsökningen. Detta skulle leda till minskad försäljning. Om folk inte köper produkterna skulle företaget ha mindre pengar att spendera på sina anställda och därmed skulle det tvingas antingen säga upp de anställda eller sänka deras löner för att försörja dem. Ett sådant företag kommer att tvingas att antingen betala arbetarna mindre och mindre, eller fortsätta att sparka sina anställda tills det stängs. Arbetsgivaren skulle välja att ersätta det stora antalet personer med en maskin som skulle kunna producera mer varor per tidsenhet till en lägre produktionskostnad jämfört med personer som arbetar i svettverkstäderna Sweatshops, även om arbetsförhållandena i en sweatshop är ogynnsamma, de är en bra inkomstkälla och ger många människor sysselsättningsmöjligheter.


Det är genom dessa sweatshops som de flesta låginkomsttagare har råd med mat till sina familjer. Featherstone, L. Studenter mot sweatshops. London: Verso. Fraser, J. White-collar sweatshop: Försämringen av arbetet och dess belöningar i företagens Amerika. New York: Norton. Detroit, Mich: Gale. Thomas J. Woog, A. En sweatshop under den industriella revolutionen. San Diego, Kalifornien: Lucent Books. Behöver ett skräddarsytt uppsatsprov skrivet från grunden av en professionell specifikt för dig? certifierade skribenter online. Sweatshops fungerande skick. I många utvecklingsländer tvingas även barn över 5 år att arbeta. Stora företag använder ofta oetiska och till och med grymma metoder i utvecklingsländer för att tvinga sina arbetare att arbeta under så dåliga förhållanden.


Det finns beväpnade vakter i sweatshops, och den högsta ledningen i utvecklingsländerna kan samarbeta med lokal maffia för att få kontroll över arbetsstyrkan. När externa personer försöker besöka sweatshops tillåter inte vakter arbetare att prata med besökarna under hot om straff, eldning eller ens fysisk bestraffning. Denna onda cirkel av fattigdom och exploatering bör stoppas. Vinsterna för stora företag kan minska något på grund av att man eliminerar sweatshops, men samtidigt som åtminstone grundläggande mänskliga behov kan öka prestationsförmågan hos sweatshoparbetare, driva motivationen och stimulera tillväxten i utvecklingsekonomier. Anhängarna av sweatshops har flera argument som motiverar existensen av sweatshops. Kristof säger till exempel att det i vissa regioner anses vara en välsignelse att arbeta i en sweatshop för de människor som inte har ett jobb och måste gräva sopor för att hitta några plastelement för återvinning.


Kristof pekar vidare på att levnadsstandarden i regionerna med sweatshops skjutit i höjden. Dessa argument visar dock bara att närvaron av fabriker i utvecklingsländer är fördelaktigt för den ekonomiska utvecklingen. Inget av argumenten från Kristof motiverar faktiskt den praxis som är vanlig för sweatshops: extremt låga löner, dåliga levnadsförhållanden, överdriven arbetstid som är direkt relaterade till mycket låga löner, etc. Dessutom, om tillverkningsföretag antar några grundläggande standarder för betalning och arbetsvillkor som gör det möjligt för deras arbetare att upprätthålla mänsklig värdighet, kommer både dessa företag och ekonomierna i utvecklingsländerna att ha det bättre. Faktum är att arbetare som har tillräckligt med tid att vila och tillräckligt med resurser för att tillfredsställa sina grundläggande behov kan arbeta mer effektivt, kan minska antalet fel och kan vara mer entusiastiska i sitt arbete.


Vidare kommer högre löner att orsaka inflöde av ytterligare finansiering till utvecklingsländerna; dessa kassaflöden kommer sannolikt att stimulera den ytterligare ökningen av levnadsstandarden i samhället.

No comments:

Post a Comment