Monday, February 28, 2022

Uppsatser om global uppvärmning

Uppsatser om global uppvärmning



Sedan det året har länder ratificerat den, uppsatser om global uppvärmning. Inte bara skulle dessa länder inte kunna utvecklas lika snabbt och ha friskare befolkningar och mer stabila regeringar, utan industrialiserade länder skulle också se negativa ekonomiska effekter, vilket gör många rädda för att göra några större övergångar utan uppsatser om global uppvärmning säkrare analys av problemet med global uppvärmning och av en mänsklig orsak bakom den. En person som förnekar det eller inte är medveten om det är i de enklaste termer medskyldig. Redan innan du börjar arbeta med din uppsats om global uppvärmning är det klokt att skapa en bra struktur, uppsatser om global uppvärmning. Kropp : Detta är en annan mycket viktig del av uppsatsen där du kommer in på detaljerna i ditt ämne. Canadell, J. Det är därför viktigt att lägga politiska meningsskiljaktigheter åt sidan och sedan främja en känsla av enhet när det gäller att komma fram till ett lämpligt ramverk som kan användas för att hantera den globala uppvärmningen.





Här är din nyårspresent



Att kunna skriva en uppsats är en integral uppsatser om global uppvärmning att behärska vilket språk som helst. Uppsatser utgör en integrerad del av många akademiska och skolastiska tentor som SATUPSC bland många andra. Det är en avgörande utvärderande del av engelska kunskapstester liksom IELTSTOEFLetc. Vi kan säga att uppsatser hjälper en individ att presentera sina åsikter distinkt och levande för hela världen att bedöma. Stora uppsatser är avsedda att betona problem som kan få betydande konsekvenser för världen. I den här bloggen försöker vi utforska de färdigheter som behövs och lära oss hur man skriver uppsatser om global uppvärmning uppsats om global uppvärmning, uppsatser om global uppvärmning. Det finns ingen andra jord. Växthusgaserna består av metan, dikväveoxid, ozon, koldioxid, vattenånga och klorfluorkolväten, uppsatser om global uppvärmning.


Väderförutsägelserna har blivit mer komplexa för varje år som går, årstiderna mer omöjliga att skilja och de allmänna temperaturerna varmare. Antalet orkaner, cykloner, torka, översvämningar etc. Superskurken bakom alla dessa förändringar är den globala uppvärmningen. Uppsatser om global uppvärmning namnet är ganska självförklarande; det betyder höjningen av jordens temperatur. Skydda jorden från värme som du skyddar dig från den! Efter att ha bekantat dig med idén om global uppvärmning och tips att tänka på när du skriver en uppsats om global uppvärmning, fortsätter vi med att ge dig några exempel på uppsatser om global uppvärmning. Medeltemperaturen stiger konstant med 1. Den bästa metoden för att förhindra framtida skador på jorden, avverkning av fler skogar bör förbjudas och beskogning bör uppmuntras.


Börja med att plantera träd nära dina hem och kontor, delta i evenemang, lär ut vikten av att plantera träd. Det är omöjligt att återställa skadan men det är möjligt att stoppa ytterligare skada. Under en lång tidsperiod observeras att de stigande temperaturerna på jorden. Detta påverkades vilda djur, djur, människor och varje levande organism på uppsatser om global uppvärmning. Glaciärer har smält, många länder har börjat med vattenbrist, översvämningar, erosion och allt detta är på grund av den globala uppvärmningen. Ingen kan klandras för den globala uppvärmningen förutom människan. Huvudfrågan är hur vi kan kontrollera den nuvarande situationen och bygga en uppsatser om global uppvärmning världen för kommande generationer.


Det börjar med små steg av varje individ. Flytta energianvändningen från petroleum eller andra fossila bränslen till vind- och solenergi. Istället för att slänga de gamla kläderna, skänk det till någon så att det återvinns. Sprid framför allt medvetenhet om global uppvärmning. Varje liten sak en person gör för att rädda jorden kommer att bidra med stora eller små mängder, uppsatser om global uppvärmning. Lova att ta hand om moder natur och tala om den globala uppvärmningen. En person som förnekar det eller inte är medveten om det är i de enklaste termer medskyldig, uppsatser om global uppvärmning. Har vi en annan planet att leva på? Tyvärr har vi blivit skänkta denna enda planet som bara kan upprätthålla liv men under åren har vi blundat för den svåra situation den befinner sig i.


Global uppvärmning är inte ett abstrakt begrepp utan ett globalt fenomen som inträffar så långsamt även i detta ögonblick. Till följd av växthusgaser som fångar solstrålningen i atmosfären, kan den globala uppvärmningen förändra hela jordens karta, uppsatser om global uppvärmning, förskjuta områden, översvämma många länder och förstöra flera livsformer. Extremt väder är en direkt följd av den globala uppvärmningen men det är inte en uttömmande konsekvens. Det finns praktiskt taget obegränsade effekter av global uppvärmning som alla är skadliga för livet på jorden.


Havsnivån ökar med 0. Detta händer på grund av smältningen av polarisarna på grund av den globala uppvärmningen. Detta uppsatser om global uppvärmning ökat frekvensen av översvämningar i många låglandsområden och har orsakat skador på korallreven. Arktis är ett av de värst drabbade områdena som drabbats av den globala uppvärmningen. Luftkvaliteten har påverkats negativt och havsvattnets surhetsgrad har också ökat och orsakat allvarliga skador på marina livsformer. Allvarliga naturkatastrofer orsakas av den globala uppvärmningen som har haft fruktansvärda uppsatser om global uppvärmning på liv och egendom. Så länge mänskligheten producerar växthusgaser kommer den globala uppvärmningen att fortsätta att accelerera. Konsekvenserna märks i mycket mindre skala som kommer att öka för att bli drastiska inom en snar framtid.


Makten att rädda dagen ligger i människors händer, behovet är att gripa dagen. Energiförbrukningen bör minskas på individuell basis. Bränsleeffektiva bilar och annan elektronik bör uppmuntras för att minska slöseriet med energikällor. Detta kommer också att förbättra luftkvaliteten och minska koncentrationen av växthusgaser i atmosfären. Global uppvärmning är ett ont som bara kan besegras när man bekämpar det tillsammans. Det är bättre sent än aldrig. Om vi ​​alla tar steg idag, uppsatser om global uppvärmning, vi kommer att ha en mycket ljusare framtid imorgon. Den globala uppvärmningen är förbannelsen av vår existens och olika politik har kommit uppsatser om global uppvärmning över hela världen för att bekämpa det men det räcker inte, uppsatser om global uppvärmning. Den faktiska skillnaden görs när vi arbetar på individuell nivå för att bekämpa den.


Att förstå dess betydelse nu är avgörande innan det blir ett oåterkalleligt misstag. Att utrota den globala uppvärmningen är av yttersta vikt och var och en av oss är lika ansvarig för den som nästa. Hör alltid om global uppvärmning överallt, men vet vi vad det egentligen är? Det onda av den värsta formen, global uppvärmning är ett fenomen som kan påverka livet mer dödligt. Planeten blir gradvis varmare och hotar existensen av livsformer på den. Trots att den obevekligt studeras och forskas på, förblir den globala uppvärmningen för majoriteten av befolkningen ett abstrakt vetenskapsbegrepp.


Det är detta koncept som under årens lopp har kulminerat i att göra den globala uppvärmningen till en skarp verklighet och inte ett koncept som täcks av böcker. Den globala uppvärmningen orsakas inte av en enda anledning som kan bromsas. Förbränning av bränslen för matlagning, in uppsatser om global uppvärmning, och för andra konventionella användningar produceras en stor mängd växthusgaser som koldioxid, metan bland många andra som påskyndar den globala uppvärmningen. En skenande avskogning resulterar också i global uppvärmning eftersom mindre grönt täcke resulterar i en ökad närvaro av koldioxid i atmosfären som är en växthusgas.


Att hitta en lösning på den globala uppvärmningen är av omedelbar vikt. Global uppvärmning är ett fenomen som måste bekämpas enat. Att plantera fler träd kan vara det första steget som kan tas för att avvärja de allvarliga konsekvenserna av den globala uppvärmningen. Att öka det gröna locket kommer att leda till att kolets kretslopp regleras. Det bör ske en övergång från att använda icke-förnybar energi till förnybar energi som vind- eller solenergi som orsakar mindre föroreningar och därmed hindrar accelerationen av den globala uppvärmningen. Att minska energibehovet på individnivå och att inte slösa energi i någon form är det viktigaste steget att ta mot den globala uppvärmningen. Varningsklockorna ringer för att väcka oss från den djupa sömn av självbelåtenhet vi har glidit in i.


Människor kan kämpa mot naturen och det är hög tid att vi erkänner det. Med alla våra vetenskapliga framsteg och tekniska uppfinningar, bekämpa det negativa uppsatser om global uppvärmning av den globala uppvärmningen är osannolik. Vi måste komma ihåg att vi inte ärver jorden från våra förfäder utan lånar den från vår framtida generation och ansvaret ligger på våra axlar att testamentera dem en frisk planet för liv att existera. En bra åtgärd på en dag för att bekämpa värmen. Global uppvärmning och klimatförändringar uppsatser om global uppvärmning två sidor av samma mynt. Båda är relaterade till varandra och två frågor av stor oro över hela världen.


Svarta hål har börjat bildas i ozonskiktet som skyddar jorden från skadliga ultravioletta strålar, uppsatser om global uppvärmning. Mänsklig uppsatser om global uppvärmning har skapat klimatförändringar och global uppvärmning. Industriellt avfall och ångor är de största bidragsgivarna till den globala uppvärmningen. En annan faktor som påverkar är förbränning av fossila bränslen, avskogning och även en av orsakerna till klimatförändringarna. Den globala uppvärmningen har resulterat i krympande bergsglaciärer i Antarktis, uppsatser om global uppvärmning, Grönland och Arktis och orsakar klimatförändringar. Att byta från användning av fossila bränslen till energikällor som vind och sol, uppsatser om global uppvärmning. När du köper någon elektronisk apparat köp den bästa kvaliteten med energibesparingsstjärnor. En term som vi ofta möter idag är global uppvärmning.


Vår bekantskap med termen är begränsad till våra läroböcker och de negativa konsekvenser som vi läser om. Men vilken global uppvärmning egentligen är så mycket mer än ett teoretiskt begrepp. Global Uppsatser om global uppvärmning hänvisar till fenomenet gradvis uppvärmning av jorden på grund av fångst av uppsatser om global uppvärmning främst på grund av mänsklig verksamhet. Dess faror är inte begränsade till bara vissa aspekter utan är allomfattande och kan sätta livets existens på jorden i fara. Även om det finns flera orsaker till den globala uppvärmningen, bidrar vissa viktiga orsaker mer än andra, uppsatser om global uppvärmning. Dessa faktorer accelererar dess hastighet:. Cykla in i din framtid med en bättre atmosfär.


Att skriva en effektiv uppsats kräver färdigheter som få människor uppsatser om global uppvärmning och ännu färre vet hur man implementerar. Även om att skriva en uppsats kan vara en mödosam uppgift som ibland kan vara nervös, kan vissa viktiga tips ingjutas för att utarbeta en framgångsrik uppsats, uppsatser om global uppvärmning. Dessa innebär att fokusera på uppsatsens struktur, planera den väl och betona viktiga detaljer. Nedan nämns några tips som kan hjälpa dig att skriva bättre struktur och mer genomtänkta essäer som kommer att nå ut till dina läsare:. Vi hoppas detta uppsatser om global uppvärmning gav dig en idé om hur du skriver och presenterar en uppsats om global uppvärmning som tydligt uttrycker dina åsikter. Förmågan att skriva en uppsats kommer väl till pass när du ställer upp för standardiserade språktest, uppsatser om global uppvärmning.


Funderar på att ta en snart? Leverage Edu ger den bästa onlinetestförberedelsen för detsamma via Leverage Live.





uppsats om arrangerat äktenskap



De ekonomiska, politiska och etiska effekterna av global uppvärmning Global uppvärmning, eller klimatförändringar, har ekonomiska, sociala och politiska konsekvenser. Dessa konsekvenser upplevs också av de icke-mänskliga befolkningarna på planeten, och kanske ännu mer. Naturvårdsverket påpekar att på grund av klimatförändringar och global uppvärmning flyger flyttfåglarna i genomsnitt trettiofem mil längre norrut än de gjorde för bara fyrtio år sedan. Den senaste orkanen Sandy... Referenser Naturvårdsverket. Intervju med Naturresursförsvarsrådet. html Kolbert, Elisabeth. asp Maslin, Mark. MBI, global uppvärmning är trenden med vilken temperaturer över hela världen ökar utanför intervallet för normala fluktuationer.


Effekterna av globala klimatförändringar är verkliga och kommer att resultera i allvarliga konsekvenser för kommande generationer om inget görs för att lösa detta problem. Problemet med den globala uppvärmningen har främst orsakats av utsläpp av växthusgaser i jordens atmosfär. Dessa växthusgaser som släpps ut i jordens atmosfär och resulterar i global uppvärmning inkluderar koldioxid, metan och dikväveoxid. Några av de allvarliga effekterna av den globala uppvärmningsproblemet inkluderar varmare och torra somrar, ökade översvämningar samt minskat snöfall och markfuktighet. Detta problem leder också till allvarliga konsekvenser för jordbruks- och turismindustrin i många länder över hela världen. Därför finns det ett behov av snabba förändringar och åtgärder som hjälper till att minska antalet växthus...


Citerade verk: Lehman, Christine. EHow, Inc. Riebeek, Holli. NASA, 6 juli Sheldon, Tony. BMJ Publishing Group Ltd. Miljöklotter. Uppvärmningseffekter Hur global uppvärmning påverkar kommersiella försäkringsgivare Människor antar att alla människor på jorden är i fara på grund av global uppvärmning, men vilka företag och industrier har den största ekonomiska risken? Och vilken bransch kommer att behöva ta risken som andra bortser från? Naturligtvis är det självklara svaret försäkringsbranschen. Att förstå vad globala uppvärmningshot innebär och hur de kan negativt påverka försäkringsbranschens förmåga att tillhandahålla medel för att säkra risk är en avgörande nuvarande och framtida sysselsättning. Försäkringsbranschen kan vara det mest betydande avskräckningsmedlet mot kostnaderna som kommer att uppstå av de möjliga skadliga miljöeffekterna av den globala uppvärmningen Litan, Men på grund av pengarna som ska tjänas och kostnaderna förknippade kommer andra att ådra sig en del av...


Referenser Allen, R. Defence Counsel Journal, 76 1. Bertagna, B. Brigham Young University Law Review, 2. Burt, L. Florida villaägare försäkring: Hur stort är tillgänglighetsproblemet och finns det en rättvis lösning?. Riskhantering och försäkringsöversikt, 12 2. Cummins, J. Försäkringsmarknadens dynamik: Mellan global utveckling och lokala oförutsedda händelser. Riskhantering och försäkringsöversikt, 11 2. Förutom det faktum att översvämningar förstör jordbruksmarker som leder till ett avbrott i livsmedelsförsörjningen till miljontals människor, måste man också överväga den sociala påverkan på områden där det finns stora befolkningsgrupper.


Detta kan leda till påtvingad migration och ofta till flyktingsituationer, med alla relaterade negativa sociala konsekvenser. En annan viktig aspekt är ökningen av allvarliga sjukdomar till följd av den globala uppvärmningen. Forskare varnar för att en ökning av temperaturen också innebär att infektionssjukdomar kan bli mer utbredda. Infektionssjukdomar som bärs av insekter och gnagare kan också dyka upp i nya områden och regioner där befolkningen kan vara oförberedd att ta itu med dem. Detta har redan setts i fall av allvarliga insektsburna sjukdomar, såsom denguefeber, malaria, West Nile-virus och gul feber. Man har också eller kom ihåg att för att förstå de förödande effekterna av... Referenser Klimatförändringar ansvarig för , dödsfall per år. Man hoppades tidigare att det skulle finnas lagar och förordningar på plats som krävde obligatoriska minskningar av växthusgaser som fördes ut i atmosfären.


Kyotoprotokollet skulle ha sett till detta, men U. avvisade det. Det återstår fortfarande att se om Obamas administration kommer att göra förnybar energi till en verklig möjlighet och minska antalet växthusgaser som släpps ut i miljön. Att reglera växthusgaser garanterar inte att klimatförändringarna kommer att stoppas eller vändas, men den här typen av gaser är inte bra för människor i alla fall, så det är inget fel med att reglera dem. Men de stigande havsnivåerna och stigande temperaturer kan vara cykliska och inte riktigt relaterade till växthusgaser eller något annat som människor gör. Om så är fallet hjälper det ingenting att reglera växthusgaserna och göra andra miljöförändringar.


Blir för orolig över detta... Bibliografi Healy, J. Även om vi vet att den globala uppvärmningen utan tvekan skulle, på de nivåer Epstein citerar, vara förutsättningar för ökad sjukdom och till och med död; det finns inga tillräckliga data som tyder på att den globala uppvärmningen kommer att nå de nivåer som Epstein föreslår i sin artikel. Hans artikel är alarmistisk till sin natur. Schneiders artikel, i motsats till Epsteins, förlitar sig starkt på vetenskapliga data, och påpekar att befintliga data är ofullständiga om vad framtiden för global uppvärmning är pp. Schneider, som förmedlar känslan av att han motstår frestelsen att vara alarmist, håller fast vid vetenskapens principer och hävdar att det inte finns tillräckligt med bevis för att göra förutsägelser om framtiden för klimatförändringar på de nivåer som diskuteras i Kyotoprotokollet.


eller en "icke-vetenskaplig" studie som är i fokus för Schenieders argument om bristen på bevis för att stödja mycket av det publicerade... Referenslista Schneider, Stephen , Global Warming: Neglecting the Complexities, Scientific American v no1 p Ja. Epstein, Paul R. Arktis påverkas av global uppvärmning före resten av världen på grund av närvaron av is och snö, och Arktis kommer att intensifiera de mänskliga konsekvenserna av den globala uppvärmningen på grund av hur is och snö är integrerade i att reglera jordens yta och atmosfäriska temperaturer. Det andra steget i processen med global uppvärmning i Arktis är därför smältningen av is och snö. På grund av de ökade antropogena kemikalieutsläppen förvärras växthuseffekten.


Förvärringen av växthuseffekten orsakar då en ökning av yt- och atmosfärstemperaturen. På grund av de stigande atmosfärs- och yttemperaturerna börjar snö och is i Arktis smälta. Smältningen av snö och is i Arktis leder till flera olyckliga konsekvenser. Först börjar havsnivåerna stiga när isen smälter. Stigande havsnivåer kan orsaka stora omvälvningar i klimatet: inte bara kan översvämningar... Verk som citeras Bhattacharya, Shaoni, "Arctic Warming at Twice Global Rate. Skönt, Kate. västkusten. Global beväpning Den växande konsensus om global beväpning I efterdyningarna av orkanen Sandy har många delar av allmänheten börjat medge att den globala klimatförändringen och dess olika konsekvenser är verkliga. Dessutom, eftersom New Jerseys kust och New Yorks gator upplevde översvämningar och skador som man aldrig sett så långt norrut, har det blivit svårt att förneka att våra vädermönster förändras.


Global uppvärmning hävdar att dessa förändringar är ett resultat av konstgjorda faror. Enligt Stanford Solar Center SSC, en "panel sammankallad av U. National Research Council, landets främsta vetenskapspolitiska organ, uttryckte i juni en "hög nivå av förtroende" för att jorden är den hetaste den har varit på åtminstone år, och möjligen till och med de senaste två åren. Citerade verk: Blue Marble. Hur man hjälper till att stoppa den globala uppvärmningen. Bryce, E. På vår radar. Lewis, M. Forskare hittar ingen trend i år av data om tropiska cykloner. National Geographic NG. Vad som orsakar global uppvärmning? Åtgärderna skulle kunna införas genom utbildning av befolkningen och brott mot dessa bestämmelser borde bötfällas stränga. En bättre återvinningsprocess - Detta skulle stödjas av den selektiva sophämtningen och skulle vara obligatoriskt för alla organisationer.


Att bryta mot reglerna skulle få stränga böter 3. Stoppa avskogning - Detta måste göras över hela världen och nationella myndigheter måste vara de enda som beviljar trädavverkningsrättigheter och endast efter intensiva analyser. Dessutom måste nya träd planteras. Olaglig avskogning bör bestraffas med fängelse 4. Modernisera den teknik som används av de mest förorenande industrierna – dessa program bör stödjas med statliga subventioner och de stater som vägrar bör prövas internationellt 5. minska användningen av resurser - detta skulle kunna uppnås genom bättre kontroll- och föroreningssystem och skulle också minska de allmänna nivåerna av konsumtion, även i bästa fall... Referenser Connor, S.


html, senast tillgänglig den 12 mars, , Expert: China Overtakes U. När den öppnas den 12 mars smälter höns frusen jord, koldioxid släpps ut i atmosfären. Enligt en artikel i New Scientist, "den norra inlandsisen värms upp dubbelt så högt som den globala takten och detta kommer att leda till allvarliga konsekvenser för planeten," Bhattacharya. Konsekvenserna av den globala uppvärmningen inkluderar hot mot vilda djur och ekosystem förutom stigande havsnivåer. Data relaterade till den globala uppvärmningen i Arktis hämtas från klimatmodelleringsprojekt som de som används av Intergovernmental Panel on Climate Change IPCC, som kan projicera hur den globala uppvärmningen kommer att utvecklas i framtiden.


Några av konsekvenserna av den globala uppvärmningen anses dock vara positiva. Till exempel finns ungefär en fjärdedel av jordens återstående oljereserver i Arktis; därför är den globala uppvärmningen faktiskt fördelaktig för oljeindustrin. Ändå är de flesta av effekterna av den globala uppvärmningen skadliga och kräver omedelbar uppmärksamhet av forskare och klimatologer. orks citerade... Verk Citerade Bhattacharya, Shaoni. Nov Hittills har den totala temperaturökningen dokumenterats till endast cirka en grad. Men även denna till synes mindre förändring kan skapa ringa effekter som innebär utmaningar för jorden och mänskligheten. Global uppvärmning och andra klimatförändringsfrågor tros vara resultatet av både naturfenomen och konstgjord aktivitet. För att upprätthålla livet som vi känner det måste jorden hålla en konstant temperatur.


Den snabba temperaturhöjningen har skapat en obalans som gör det uppenbart att fenomenet global uppvärmning är verkligt. Hastigheten med vilken arktisk havsis smälter är snabbare än normalt vilket har fått havsnivån att stiga Prothero Dessutom blir vädret mer extremt,... Referenser Prothero, Donald R. Academic Search Premier. Thompson, Lonnie G. Weart, Spencer. I ett tydligt samband med klimatförändringarna, med växternas omöjlighet att anpassa sig, eller deras kamp för att göra det, är de ekonomiska effekterna global uppvärmning skulle ha på befolkningen och på Australien som en statlig enhet. Det finns stora delar av kontinenten som bygger sitt uppehälle på jordbruksmetoder.


Det är på intet sätt känslan av lantligt gammalt jordbruk; men trots den teknik som står till jordbrukssystemets förfogande kan detta minska dess förmåga och produktivitet helt enkelt för att de odlade växterna inte kan anpassa sig till en annan miljö. I en sådan situation sänks jordbruksproduktionen och effekterna på ekonomin kan bli verkliga om flera decennier. Mer exakt, "förändringar i nederbörd och, därefter vattenförvaltning, är särskilt kritiska faktorer som påverkar den framtida produktiviteten i det australiensiska landskapet. De nederbördsminskningar som projiceras över stora delar av Australien kommer att förvärra de befintliga utmaningarna för vattentillgång och kvalitet...


Bibliografi CSIRO. Klimatförändringarnas effekter på Australien och fördelarna med tidiga åtgärder för att minska de globala utsläppen av växthusgaser. pdf tillgänglig 5 april, Globala förändringar. Global uppvärmning i Australien: en klimatförändring. åtkoms 5 april, Litke, Mark. Global Warming Alarm: Doomsday för Australien? NOVA Science i nyheterna. Australian Academy of Science. htm tillgänglig 5 april, global uppvärmning Debatten om global uppvärmning Global uppvärmning är ett allvarligt problem för vår planet och vår generation. Detta är ett ämne för mycket oro och debatt. Klimatförändringarna i vår miljö har varit centrum för många debatter.


Global uppvärmning är ökningen av temperaturen på jordens yta och i haven. Denna temperaturökning och potentiella fortsatta temperaturökning är ett betydande hot mot miljön och planeten jorden som vi känner den. Denna typ av obalans i miljön kan påverka oss avsevärt. Forskare tror att det finns saker vi kan göra som samhälle för att förhindra denna hemska klimatförändring. Det finns några naturliga orsaker som skapar klimatförändringarna. En av de naturliga orsakerna är utsläpp av metangas från den arktiska tundran och våtmarkerna. Växthusgasen är en gas som samlar värme och håller den lagrad... Referenser Informationsresurser om klimatförändringar Vad orsakar globala klimatförändringar? pdf Miljönyheter Service Report länkar mänskliga handlingar till global uppvärmning.


asp Langdon, K. Mänsklig aktivitet och global uppvärmning. Journal of the Prometheus Society. Efterfrågan på alternativa energiformer kommer med största sannolikhet att bilda en mycket lönsam nisch på marknaden inom en snar framtid. Detta är uppenbarligen samma sak som när informationsrevolutionen började eller när den industriella revolutionen uppstod. De företag som kommer att bli leverantörer av lösningar på energialternativ och för att göra det möjligt för företagen att följa de statliga restriktionerna på området kommer också att vara intresserade intressenter av att få de statliga restriktionerna implementerade och operationella i branschen. Rekommendationer 1. Ökade statliga utgifter och engagemang för att skapa alternativa energiformer.


PROS: En viktig pro-i det här fallet är att det betydande statliga engagemanget, särskilt när det gäller att främja och finansiera forskning för nya former av alternativ energi, faktiskt kan ha en enorm inverkan och ge omedelbara resultat. NACKDELAR: Ökade statliga utgifter inom något område kommer att innebära potentiellt högre skatter och en större börda för... Bibliografi 1. Samuelson, Robert. Den globala uppvärmningens verkliga obekväm sanning. Washington Post. Global uppvärmning och dess faror. The Independent Review, v. VIII, n. s 3. Shellenberger, M. Miljöpolitikens död. Senast hämtad den 5 oktober, Med tanke på de naturliga förändringarna i atmosfären, för att avgöra vilka problem som skapas av människan och vilka delar av naturliga händelser som är problematisk. Klimat 2.


Koncentrationer av växthusgaser orsakade av ytterligare marktäckning och markanvändning, som strömmar ut i jordens atmosfär kommer säkerligen att fortsätta skapa ytterligare uppvärmning av jordens temperaturer, höja medeltemperaturen, ändra nederbörds- och stormmönster, samt höja sälnivåerna från smältande glaciärer. Men U. Strategisk plan är att stabilisera växthusgaskoncentrationerna på alla atmosfäriska nivåer, vilket innebär att nettoutsläppen av växthusgaser kommer att behöva sakta ner och så småningom upphöra, förhoppningsvis vända effekten, så att utsläppen av växthusgaser "närmar sig nivåer som är låga eller nära noll.


Samtidigt kan små förändringar i enskilda hem och gårdar skapa stora minskningar av växthusgasutsläppen och spara pengar. Att byta typ av glödlampor som används, använda energisnåla apparater, upprätthålla värme... Works Cited Climate Change -- Science. United States Environmental Protection Agency. 21 december, De exakta variablerna och måttenheterna kommer att vara mycket beroende av området eller regionen av studien samt den specifika gröda som ska vara i fokus för studien. Wisconsin Natural Resources, III. Specifika analysenheter Analysenheter inom ramen för denna typ av undersökning skulle nödvändigtvis vara produktionsenheter för grödor, som kommer att beaktas av temperaturvariationer och nederbördsvariationer jämfört med den resulterande produktionen av grödor inom studiens område eller region.


Andra oberoende variabler som växtodlingen kan beräknas med inkluderar faktorerna luftkvalitet, skogsbränder, stormar och insektsbestånd i området... Bibliografi Vad globala klimatförändringar kan betyda för Wisconsin Wisconsin Natural Resources Magazine. Kommer den globala uppvärmningen att förbättra växtproduktionen? Douglas, Jerome Global uppvärmning påverkar redan monsuner, växtodling i Indien. Kaliforniens jordbruk kan störta på grund av den globala uppvärmningen Mongabay Online dec. Resultaten av stigande havsnivåer på människor och djurpopulationer kan bli katastrofala.


De gaser som främst orsakar den globala uppvärmningen inkluderar enkel vattenånga och koldioxid. För att upprätthålla liv krävs en viss grad av växthuseffekt, annars skulle det mesta av solens värme försvinna ut i rymden. Den snabba ökningen av växthusgaser i atmosfären på grund av industrialiseringen har dock skapat en förstärkt uppvärmningseffekt. Därför förstärks den globala uppvärmningen åtminstone av mänskliga orsaker. Utsläpp av koldioxid och andra växthusgaser förvärrar jordens naturliga uppvärmningsprocess. Att lösa problemen i samband med klimatförändringar kräver storskaliga förändringar av människors sätt att producera varor i stor skala.


Att helt enkelt stänga av belysningen på natten kan hjälpa, men nyckeln kvarstår i att utveckla ny teknik som minskar utsläppen vid deras största källor: fabriker och fordon inklusive bilar och flygplan. eferences National Oceanic... Referenser National Oceanic and Atmospheric Administration. html q1 United States Environmental Protection Agency. Global uppvärmning har varit en debattfråga i årtionden, men idag verkar det finnas fler bevis som pekar på dess verklighet. Skriv in "global uppvärmning" på Googles sökmotor och tillgång till mer än femton miljoner webbplatser kommer att dyka upp. asp, som innehåller en mängd information om global uppvärmning Global s.


De som tror på global uppvärmning hävdar att högre temperaturer kommer att ge farliga konsekvenser som torka, sjukdomar, översvämningar och förlorade ekosystem Global pp. Enligt teorin samlas koldioxid och andra luftföroreningar från källor som koleldade kraftverk och bilar i atmosfären och skapar en "förtjockande filt" som fångar solens värme och får planetens temperatur att öka Global pp. Under de senaste femtio åren har den genomsnittliga globala temperaturen ökat i den snabbaste takten i historien och forskare förutspår...


Arbete Citerat Livet på Mars. html Vetenskap och natur: rymden. Global uppvärmning: varför det inte är den största rädslan för den industrialiserade världen, varför det är så stor rädsla för den industrialiserade världen. Det finns ett hot som för närvarande skymtar vid horisonten, som riskerar att kväva den bräckliga hälsan i utvecklingsekonomierna i så kallade tredje världen. Detta hot är inte det så kallade globala uppvärmningsfenomenet. De långvariga miljöresultaten av uppbyggnaden av växthusgaser i atmosfären är fortfarande okända, och uppgifterna är långt ifrån avgörande.


Vad som är känt av internationella ekonomer är att hotet om global uppvärmning, som används som ett slags modeord och medias skrämseltaktik för miljörörelsen, kan hämma tillväxten av industriländer och minska chansen för länder i tredje världen att förbättra sin levnadsstandard. Trots orden 'Trade not Aid', som företag som Body Shop tjatat om, finns det... En direkt effekt av strävan från miljöbyråer och program som Clean Air Act är det faktum att halten av vissa föroreningar långsamt minskat ända sedan 80-talet. Även med det är sådana framgångar sällsynta och en stor del av de framsteg som gjorts under tidsperioden från 70-talet och fram till slutet av 1900-talet har glömts bort eftersom föroreningar återigen blev ett allvarligt problem i Houston.


Under det senaste decenniet har utsläppsnivåerna stadigt ökat eftersom människor inte insåg att de först måste upptäcka vilka föroreningar som skadar dem mest och att agera i enlighet med denna upptäckt Sexton et. Vad de flesta inte kan förstå är att luftföroreningar är en direkt effekt av deras livsstil och för att minska utsläppsnivåerna och så småningom stoppa föroreningar måste de ändra mycket på... Bibliografi: 1. McNulty, Sheila. Luftföroreningar: Houstons andra miljökatastrof. 12 september, Sexton, Ken; Linder, Stephen H. De mänskliga orsakerna till den globala uppvärmningen är mindre säkra än den slutliga utarmningen av fossila bränslen, men de skador som förutspås bli resultatet av okontrollerad uppvärmning orsakad av fossila bränslen är så stora att chansningen blir för stor.


Endast samma avsikter som anges ovan skulle ta denna risk med framtida generationer. Behovet av handling De etiska och sociala frågorna i användningen av fossila bränslen och fenomenet global uppvärmning skapar ett tydligt behov av att effektiva åtgärder vidtas, och snart. Många forskare tror att det redan kan vara för sent att stoppa uppvärmningstrenden, än mindre vända den - uppbyggnaden av växthusgaser som metan och koldioxid i vår atmosfär har skapat en situation som redan håller på att bevara sig själv, vilket betyder att varmare temperaturer som observerats under det senaste århundradet kommer att fortsätta att stiga även om all användning av fossila bränslen...


Referenser Graefe, L. Howard, R. Ralston, S. Rathore, B. Williams, Carvalhos arbete och uppmaning med titeln: "Cultural Circuits of Climate Change in the U. roadsheet Newspapers " ger ett argument som stöder "ett kulturellt perspektiv som ska tillämpas på studier av riskuppfattning om klimatförändringar. Kerr i arbetet med titeln: "Global Warming: Rising Global Temperature, Rising Uncertainty" säger... Bibliografi Dunn-Brown, Beth Far North är "Ground Zerio" för global uppvärmning. AP New Wire. Risksamhället: konsekvenserna av social ångests föränderliga platser. British Journal of Sociology. Williams, Jerry Kunskap, konsekvenser och erfarenhet: den sociala konstruktionen av miljöproblem. Sociologisk utredning. oktober Carvalho, Anabela och Burgess, Jacquelin Cultural Circuits of Climate Change in U.


Broadsheet Newspapers, Likaså råder det ingen tvekan om att koldioxidnivåerna också har stigit avsevärt, trettiosex procent sedan deras första inspelning Muller, I många avseenden är den principiella bristen i teorin om global uppvärmning inte så mycket att den är illusorisk utan att det är inte nödvändigtvis skadligt och inte heller nödvändigtvis hänförligt till mänskligt beteende. De mest ansvarsfulla förespråkarna för global uppvärmning erkänner båda dessa osäkerheter men hävdar att om de observerade bevisen är signifikant relaterade till global uppvärmning, och om den globala uppvärmningen är orsaken... Referenser Crittenden, J. Och White, H. Muller, R. Physics for Future Presidents: The Science behind the Headlines. New York, NY: W. Utrikesdepartementet. Sedan dem fortsätter svårighetsgraden och frekvensen av blekningshändelser att öka.


Dessa blekningshändelser korrelerar med stigande medelhavstemperaturer på global basis, stigande havsnivåer och mer frekventa tropiska stormar som drivs av allt starkare värmemassor U. Förutom blekning av korallrev förändras de geografiska områdena för många växter och djur. Växt- och djurområdena begränsas i allmänhet av klimatfaktorer, där djur kan reagera på klimatförändringar snabbare än växter på grund av ökad rörlighet EPA, ekosystem och biologisk mångfald. nyligen har förändringar märkts i utbredningen av flera arter. De som inte kan anpassa sig till det nya klimatet kommer snabbt att dö ut. Men klimatförändringarna... Referenser Begley, S. Sanningen om förnekelse. 13 augusti, tillgänglig 1 juni, Canadell, J.


Bidrag till att accelerera atmosfärisk CO2-tillväxt från ekonomisk aktivitet, kolintensitet och effektivitet i naturliga sänkor. Global uppvärmning: Är det verkligen ett hot? Den globala uppvärmningen har blivit en modern fråga av stor betydelse. Det har varit föremål för många debatter, artiklar och konferenser. Trots mängden debatt kring frågan finns det fortfarande ingen tydlig slutsats. Ändå är de möjliga konsekvenserna som tillskrivs hotet mycket oroande. Som en rapport beskriver: De senaste prognoserna av toppmoderna datormodeller av jordens klimat GCM har projicerat en globalt genomsnittlig uppvärmning som sträcker sig från nästan 3 till under de kommande åren, om växthusgaser fortsätter att ackumuleras i atmosfären kl. den aktuella kursen.


Klimatforskare tror att en sådan uppvärmning kan förändra temperaturzoner, nederbördsmönster och jordbruksbälten och, under vissa scenarier, och få havsnivån att stiga. De förutspår vidare att global uppvärmning kan ha långtgående effekter - vissa positiva, andra negativa beroende på hur det kan vara... Bibliografi CGER: Commission on Geosciences, Environment and Resources. Förenande observationer av globala temperaturförändringar. National Academy Press: Washington DC. Justus, J. IB Global klimatförändring. Congressional Research Service: Washington DC. Kaufman, Y. On The Shoulders of Giants: Milutin Malinkovitch html Magnuson, J. G, Prowse, T. Historiska trender i sjön och flodens istäcke på norra halvklotet.


Vetenskap Global uppvärmning har blivit en fråga av stor global oro. Denna forskning utforskar komplexiteten i frågorna kring global uppvärmning och utvecklingen av modeller för att hjälpa till att stävja mänskliga bidrag till dess fortsättning. Denna forskning fokuserar på Förenade Arabemiraten och dess initiativ för att utveckla hållbara städer i framtiden. Utveckling av städer miljöförändring och global uppvärmning Fältarbete och fallstudier Bakgrund Förenade Arabemiraten UAE täcker en yta på cirka kvadratkilometer. Landet har de sex största oljereserverna i världen och är en av de mest utvecklade ekonomierna i Mellanöstern.


Den har också en av de mest utvecklade infrastrukturerna i Mellanöstern. Global uppvärmning har blivit en nyckelfråga i utvecklade länder som... Referenser Institutionen för ekonomiska och sociala frågor Befolkningsavdelningen PDF. Antalet utlänningar stiger snabbt när befolkningen i Förenade Arabemiraten når 6m. Ellis, C. Historia om städer och stadsplanering. html Miljö och ekologi. Unescos världsarv. XI:e världskongressen för OWHC -- Sintra Climate Change. html Ewing, R. et al. Urban Land Institute. Homer, , s. Bevis på detta kan ses genom att inte leta längre än till snöstormen som skulle täcka östra USA i februari Eftersom kritiker skulle hävda att om den globala uppvärmningen var ett sådant problem, varför upplever nationen ovanliga kalla fronter under vintern.


Ett bra exempel på detta kan ses med kommentarer från en före detta klimatförändringsexpert vid energidepartementet Joseph Romm som skrev, "Ideologer i senaten fortsätter att driva den antivetenskapliga desinformationen att stora snöstormar är bevis mot mänskligt orsakad global uppvärmning. Där hittar de exempel för att belysa hur den motsatta trenden kan inträffa. Bibliografi Broder, J. Klimatförändringsdebatten hettar upp. New York Times. html Homer, C. Himlen faller. Den politiskt inkorrekta guiden till global uppvärmning. Washington D. Djupt vattencirkulation.


Stillwater, MN: Voyager Press. Robinson, M. Händer den globala uppvärmningen nu? Amerika debatterar global uppvärmning. Det är verkligen tråkigt att påpeka att Kyotoprotokollet inte har verkställts till följd av att det avvisades av U. regeringen och det ussiska draget att skjuta upp det. Slutsats Som påpekats av Hamada bör processen för att kontrollera den globala väderförändringen ske genom en kombinerad och enhetlig insats av alla nationer. Dessa måste inkludera hela den globala gemenskapen av de utvecklade och utvecklingsländerna. Det är därför viktigt att lägga politiska meningsskiljaktigheter åt sidan och sedan främja en känsla av enhet när det gäller att komma fram till ett lämpligt ramverk som kan användas för att hantera den globala uppvärmningen. En global strategi bör därför läggas fram för att ta itu med problemet.


Utformningen av den globala strategin måste anpassas till situationen för alla deltagande nationer. På den tekniska aspekten måste strategin involvera synen från både samhälls- och naturvetare. eferences Encyclopedia of Earth Referenser Encyclopedia of Earth Klimatförändringar ökar malariarisken, visar forskning. Detta är sant oavsett din tro på just denna fråga. I det sista arbetet som diskuteras i det här dokumentet "Global armering och utarmning av ozonskiktet: STS-frågor för samhällskunskapsklassrum" finns det ett rop från pedagoger att komma överens med fakta om global uppvärmning och få en känsla av hur man undervisar dessa fakta till lärare och elever.


Informationen som ges till utbildare är deprimerande, som en utbildarstudent sa och det är svårt att komma på ett sätt att lära ut frågorna. utan utvecklingen av en större förståelse för teknikens "fjärilseffekt" kommer det sannolikt inte att finnas en mer ansvarsfull mänsklighet. Om trenden med global uppvärmning fortsätter kan resultaten verkligen bli deprimerande: smältande polaris tillsammans med termisk expansion av haven kan höja havsnivån, översvämma kuststäder och många jordbrukslandskap kan torka ut och bli öknar. Och ändå,…. Works Cited Cline, William R. Den globala uppvärmningens ekonomi. Washington, DC: Institute for International Economics, Johansen, Bruce E. Westport, CT: Greenwood Press, Parsons, Michael L. Global uppvärmning Sanningen bakom myten.


New York: Insight Books, Rye, James A. Strong och Peter A. Amerikaner kommer att möta viktiga beslut som konsumenter, väljare och globala medborgare. Vi måste förstå att den globala uppvärmningen måste behandlas som ett problem för alla för att kunna lösa det ordentligt. Om vi ​​fortsätter att se det som en politisk fråga som vi ibland gör kommer det aldrig att bli helt löst. Jorden måste göras beboelig för alla. Det är inte en plats för länder i första världen eller tredje världen. Det är en plats för varje människa och allt liv som finns här.


Därför måste frågan ses tydligt och humanitärt istället för att förvandlas till ännu en meningslös politisk debatt. Taylor, "apid Climate Change," American Scientist 87 : Scientists' Statement on Global Climatic Disruption, "Washington, DC: Ozone Action, Online på www. McDonald, "Debatt om hur man mäter global uppvärmning hettar upp klimatologernas möte," Chronicle of Higher Education 5 februari ;... Richard J. Pierce Jr. Energioberoende och global uppvärmning miljölag. Volym: Nummer: 3. Lubchenko, "Entering the Century of the Environment: A New Social Contract for Science," Science: Intergovernmental Panel on Climate Change, Climate Change IPCC Second Assessment Report Genève, Schweiz: World Meterological Organization, ; P.


Martens, "Hur kommer klimatförändringarna att påverka människors hälsa? Dessa är giltiga vetenskapliga mätningar, som bevisar att atmosfärisk CO2-jämvikt har störts drastiskt av mänskliga aktiviteter. i slutet av detta århundrade. Denna ökning under en hundraårsperiod representerar en enorm förändring jämfört med planetens hela tidsskala. De som hävdar att global uppvärmning är en naturlig händelse måste förklara varför naturen plötsligt skulle växla? Dessutom, hur kan ökade CO2-nivåer också vara en del av den påstådda naturliga processen?. Dessa frågor och de sanna fakta gör det otvetydigt att den globala uppvärmningen definitivt är ett fenomen orsakat av människor.


Dessa argument kan stödjas med de nyligen dokumenterade drastiska klimatförändringarna. De elva hetaste åren under föregående århundrade inträffade mellan och medan det händer... Enligt U. Naturvårdsverket, cirka 6. 82 procent av dessa utsläpp kommer från förbränning av fossila bränslen för att generera el och driva bilar Global1 pp. Bruce Stutz i numret av OnEarth den 22 september uppger att den globala uppvärmningen är en realitet, med hänvisning till att året var det fjärde varmaste någonsin, och att NASA förutspår att det kommer att bli ännu värre Stutz pp. Hav lagrar fyra gånger mer energi än luften, och satellitmätningar under det senaste decenniet visar att haven absorberar mer... Verk som citeras Global Warming. Columbia Encyclopedia.


Hämtad 31 oktober från HighBeam Research Librarys webbplats. Global1 uppvärmning: USA. Naturvårdsverket. html Kintisch, Eli. Klimatförändringar: Global Warming Skeptic Argues U. Position i kostym. Lindsay, James M. Den globala uppvärmningen tilltar: osäkerheter, både vetenskapliga och politiska, ligger framför oss. Brookings recension. A De fattiga, medlemmar av minoritetsgrupper med en genetisk predisposition för tillståndet, och de mycket gamla är särskilt sårbara för extrema temperaturer Bazilchuk Extrema temperaturer har förändrat hur människor lever sina liv, oavsett om det beror på svält, den ökade dödsfrekvensen från ökningen av extrema värme och kyla, sjukdomar, eller till och med helt enkelt förlusten av traditionella sätt att leva - från de arktiska inuitiska eskimåerna till Vermont lönnsirapsbönder som inte längre kan upprätthålla sina träd i varmare temperaturer.


civilisationen och de föroreningar vi tillhandahåller genom vardagliga aktiviteter. Detta förstörde atmosfären och hade blivit känt som global uppvärmning. De senaste två åren har visat hur allvarlig den globala uppvärmningen är och kommer att vara i framtiden, och något måste göras mycket snart och försöka vända dessa effekter. Den här uppsatsen kommer att diskutera början på lösningen för att stoppa den globala uppvärmningen, och vad valet av Donald Trump till presidentskap kan betyda för dessa planer. Global uppvärmning är en av de allvarligaste frågorna som den mänskliga arten står inför idag, men majoriteten av befolkningen uppmärksammar det inte. Människor är inte medvetna om farorna och bryr sig inte mycket om det eftersom de huvudsakliga effekterna kommer att påverka nästa generation och inte dem själva.


Den globala uppvärmningen pågår och det är orsaken till växlande väder och extrema väderförhållanden som jordbävningar, översvämningar och skogsbränder. Global uppvärmning orsakas av samhällets livsstil och dessa livsstilar förstör. Guillermo Campos ID Terminuppsats om global uppvärmning sätt och medel som skulle kunna användas för att rädda jorden från global uppvärmning. Den globala uppvärmningen borde vara ett bekymmer för den moderna mänskligheten. Det kan vara en avgörande faktor för att bevara vår mänsklighet. Förebyggande åtgärder kan vidtas för att förbättra kvaliteten på luften vi andas och miljön vi lever i. Att bli utbildad om att gå grönt är en utmärkt metod för att hantera den globala uppvärmningen. Det kan göra skillnad i nästa fas av. och det värsta men en av de viktigaste sakerna som förändrade världen är den globala uppvärmningen.


Global uppvärmning har varit en viktig orsak till problem inte bara i en del av världen utan över hela världen. Människan har en stor del i den globala uppvärmningens roll. Denna artikel kommer att försöka utforska just denna fråga. Global uppvärmning avser en otvetydig och kontinuerlig ökning av medeltemperaturen. Är global uppvärmning ett problem och i så fall vad kan vi göra åt det? Många forskare, forskare och miljövänner uttrycker oro över förändringar i jordens övergripande klimat. Vissa tror att en dramatiskt farlig uppvärmning äger rum i det övergripande globala klimatet, ett problem som kallas "global uppvärmning. Exempel på naturliga orsaker till klimatförändringar är vulkanutbrott, variationer. Åldrar: Intro Global uppvärmning är en allvarlig miljöfråga som äger rum på vår planet jorden.


Det hotar djurlivet, människorna i vårt samhälle, våra framsteg och prestationer som människor, växterna och många andra exempel som kommer att diskuteras i denna uppsats. Som hur det påverkar oss? När ska det sluta? Är vi människor den främsta orsaken till detta? Detta kommer garanterat att svara på nästan alla frågor du har funderat på om global uppvärmning. P1 Vad är global uppvärmning? Global uppvärmning orsakar stigande havsnivå från glaciärsmältning, ovanligt väder, ökad temperatur, torka och översvämningar, förändringar i havsströmmar och klimatförändringar. Jag tror att den globala uppvärmningen är mänskligt fel eftersom människor skapar mer föroreningar genom att förbränna fossila bränslen, utöka växthusgaserna och hugga ner och bränna träd släpper också ut koldioxid.


Att släppa ut sådana gaser i atmosfären påverkar inte bara själva atmosfären utan påverkar också hela jorden och dess befolkning.

No comments:

Post a Comment